فلزیاب و انواع آن را بیشتر بشناسید!
دوستان شرکت دنیای فلزیاب به شما در این مقاله کمک میکند که فلزیاب و انواع آن را بیشتر بشناسید! :
فلزیاب و انواع آن را بیشتر بشناسید!
بدون شک شما هم بارها و بارها نام این ابزار کاربردی را شنیدهاید. فلزیاب وسیلهای است که غالبا به منظور پیدا کردن اشیا قدیمی مورد استفاده قرار میگیرد. جالب است بدانید که عملکرد این دستگاه به طور کامل بر مبنای اصول و قوانین فیزیک میباشد. رواج استفاده از این دستگاه موجب شده است که شرکتهای فراوانی نسبت به وارد نمودن و توزیع انواع مختلف آن در بازار اقدام نمایند. از همین رو دو نمونه از پر تکرارترین سوالاتی که از جانب کاربران مطرح میشود، این است که انواع فلزیاب کدام است؟ بهترین فلزیاب دنیا چیست؟! اگر شما هم به آن دسته از افرادی تعلق دارید که به دنبال یافتن پاسخ این سوالات هستید، تا پایان با ما همراه باشید.
فلزیاب و انواع آن را بیشتر بشناسید! و بخشهای ان :
جعبه کنترل
مغز متفکر دستگاه فلزیاب را تحت عنوان جعبه کنترل نامگذاری میکنند. گفتنی است که نمایشگر، دریافت کننده پالس و کلیه عملیات کنترلی دستگاه در بخش مذکور واقع میگردد.
تثبیت کننده
این قسمت از دستگاه که نقش حمایتی و پشتیبانی را در آن ایفا میکند، به قوام شکل فلزیاب در زمان حرکت کمک مینماید.
کویل
یکی از مهمترین بخشهای تشکیل دهنده دستگاه فلزیاب که صفحهای فلزی است، کویل نام دارد. این صفحه فلزی در قسمت زیرین دستگاه و در نزدیکی سطح زمین تعبیه شده است. همانگونه که پیشتر نیز اشاره کردیم، دستگاه فلزیاب بر اساس میدان مغناطیسی که این صفحه فلزی در مجاورت خود پدید میآورد، کار میکند. لازم به ذکر است که اندازه این صفحه تابع نوع و کیفیت دستگاه بوده و از همین رو شدت میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط آن در دستگاههای مختلف متفاوت میباشد.
شفت
شفت یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده دستگاه فلزیاب است. این قطعه میلهای شکل وظیفه اتصال صفحه مغناطیسی به جعبه کنترل را بر عهده دارد.
حال که کم و بیش با دستگاه فلزیاب، نحوه عملکرد و قطعات تشکیل دهنده آن آشنا شدیم، زمان آن فرا رسیده است که به معرفی انواع فلزیاب بپردازیم.
فلزیاب و انواع آن را بیشتر بشناسید!
فلزیابها در انواع متعدد و متنوعی در بازار موجود هستند. در ادامه نمونه هایی از آنها را به صورت اجمالی مورد بررسی قرار خواهیم داد.
فلزیابهای تفریحی (VIF)
این دسته از دستگاهها که ابعادی بسیار کوچک و وزنی بسیار ناچیز دارند، از دیسکی ۲۵ سانتی متری برخوردار هستند. دستگاه مذکور قادر به یافتن یک شی فلزی در عمق یک متری زمین میباشد. لازم به ذکر است که نوع تفریحی این دستگاه از قدرت تفکیک کمی بهرهمند بوده و از همین رو استفاده از آن برای پیدا کردن اشیایی که در نزدیکی سطح زمین قرار گرفتهاند، رایج میباشد.
فلزیابهای پیشرفته (PI)
فلزیابهای پیشرفته از قدرت بیشتری برخوردار بوده و وزن بالاتری دارند. اصلیترین دلیل سنگین بودن این دستگاهها استفاده از باتریهای سنگین در ساختار آنها است. از جمله مهمترین ایرادات دستگاه مذکور میتوان به عدم برخورداری از مانیتور و قدرت تفکیک فلزات از یکدیگر اشاره نمود.
فلزیابهای صنعتی
نوع صنعتی این دستگاه در صنایع مختلفی همچون صنعت فرش، صنعت خودرو، صنعت بستهبندی، صنعت چوب و صنایعی از این قبیل مورد استفاده قرار میگیرد.
فلزیابهای فرکانسی
فلزیابهای فرکانسی که از آنها تحت عنوان طلایاب نیز یاد میکنند، از نوع فرکانس جذبی یا القایی بوده و از تنظیمات جداسازی و تشخیصی و سطح و حجم تارگت ایکس یا ترشهولد بهرهمند میباشند. همین امر موجب شده است که قدرت تفکیک این نوع از دستگاهها بالا باشد. فلزیابهای فرکانسی به سادگی و بدون هیچگونه دردسری قادر به تشخیص طلا از سایر فلزات در زمینهای دارای پستی و بلندی و یا مسطح و حتی در شرایط جوی نامساعد هستند.
از جمله پیشرفتهترین انواع فلزیاب میتوان به فلزیابهای مغناطیسی و حرارتی رادار زمین اشاره کرد. این نوع دستگاهها با برخورداری از قدرت تفکیک فوق العاده بالا به محبوبیت قابل توجهی در بازار دست پیدا کردهاند.
تست در حضور مشتری توسط خود مشتری انجام می شود.
خدمات پس از فروش :
بعد از اطمینان از اصالت و سالم بودن دستگاه حتما این به این نکته توجه کنید که شرکتی که دستگاه را از
آن خرید میکینید دارای خدمات پس از فروش باشد تا در صورتی که بعد از خرید احتیاج به قطعه و یا آموزش
داشتید بتوانید با شرکت مورد نظر تماس بگیرید و یا حتی بتوانید دستگاه خود را ارتقا دهید .
جهت ارتباط با کارشناسان ما و خرید فلزیاب با ما تماس بگیرید
۰۹۳۵۵۷۰۹۲۹۲